.jpg)
🔴مقام معظم رهبری:من اولاً مایل نبودم از واکسن غیر ایرانی استفاده کنم بنابراین گفتم منتظر واکسن ایرانی میمانم
🔵استفاده از واکسن خارجی در کنار واکسن ایرانی نیز ایرادی ندارد اما باید به واکسن ایرانی احترام بگذاریم
🔵علاوه بر اصرار به استفاده از واکسن ایرانی، تأکید داشتم که دریافت واکسن در نوبت طبیعی خود انجام شود که امروز بحمدالله افراد بالای ۸۰ سال و همسن بنده، اغلب واکسن را دریافت کردهاند
[ چهارشنبه 16 تیر 1400 ] [ ] [ داستانی ]

درباره انتقاد رهبری از مشارکت ۳۵ درصدی در دیگر کشورها
تاجزاده یک ویدئو گذاشته که رهبری در آن از مشارکت ۳۵ درصدی انتخابات در دیگر کشورها انتقاد کردند ...
البته آقای تاجزاده بهتر می داند ، ماجرای مشارکت ۴۹ درصدی ایندوره چه بوده و نیاز به توضیح نیست...
اما جهت اطلاع دیگران؛
مشارکت را باید در طول زمان دید نه یک نقطه . استمرار حضور مردم پای صندوق مهم است و باید برآیند و متوسط حضور را تحلیل کرد.
مثلا وقتی یک نفر ، یک جا پایش گرفته و زمین بخورد نمی گویند طرف کلا معیوب است.
انتخابات در ایران متوسط ۶۵ درصد است.
حال آنکه در کشورهای خارجی همواره مشارکت همین است.
ادامه مطلب ...
[ چهارشنبه 16 تیر 1400 ] [ ] [ داستانی ]
دربارهی دعوتِ مکرّر امام خامنهای به «انقلابیگری»
مقدّمه: سه پرسشِ مهجور
دیدارِ رهبرِ معظم انقلاب با اعضای جدیدِ مجمعِ تشخیصِ مصلحتِ نظام، همانندِ دیدار ایشان با نهادها و ساختارهای دیگر در سالهای اخیر، به مَحملی برای «ترغیبِ به انقلابی ماندن» و «ستودنِ انقلابیگری» تبدیل شد. این حجم از تأکید و حساسیّت، بیسبب نیست و نباید به سادگی از کنارِ آن گذشت، بلکه باید نظرِ متعمّقانه به آن افکند و دربارهاش آنچنان که درخور است، تأمّل و تدقیق کرد. در یادداشتِ پیش رو، نگارنده میکوشد به سه پرسشِ بنیادی دربارهی انقلابی ماندن و انقلابیگری، پاسخِ اجمالی دهد:نخست اینکه انقلابیبودن به چه معناست؟ انقلابیگری چیست؟ انقلابی کیست؟ نیروی انقلابی چه اوصافی دارد؟ چه خصوصیاتی، مرزِ میانِ انقلابی و غیرانقلابی را مشخص میکند؟
دیگر این که چرا باید انقلابی بود؟ چرا انقلابی ماندن، فضیلت است؟ انقلابیگری در دورهی پساانقلابی چه توجیهی دارد؟ مگر انقلابیگری، خاصِ دورهی انقلاب نیست؟ انقلاب که امری متعلق به گذشته است، چرا باید در دورهی کنونی، همچنان برقرار باشد و بازتولید شود؟ اگر از انقلاب به نظام عبور کردهایم، چگونه میتوانیم اقتضائاتِ انقلاب را با اقتضائاتِ نظام، سازگار و مطابق کنیم؟
و در نهایت، این پرسش که ریشهی این همه تأکید و اصرارِ رهبر معظم انقلاب نسبت به انقلابی بودن چیست؟ چرا ایشان به طورِ مکرّر، همگان را به انقلابیگری فرا میخواند؟ مگر ایشان احساس میکند که انقلابیگری، کمرونق و رقیق شد است؟ آیا انقلابیگری در معرضِ خطر است؟ آیا آفتی به جانِ انقلاب افتاده است؟
ادامه مطلب ...
[ سه شنبه 18 مهر 1396 ] [ ] [ داستانی ]

• آيا روزه گرفتن بر زن باردارى كه نمىداند روزه براي جنين او ضرر دارد يا خير، واجب است؟
اگر بر اثر روزه، خوف ضرر بر جنين وجود داشته باشد و خوف وى هم داراى منشا عقلايى باشد، افطار بر او واجب است، در غير اين صورت، واجب است روزه بگيرد.• تكليف زنى كه شير مىدهد، در مورد روزه چيست؟
اگر روزه گرفتن باعث كمى شير او و ناراحتى بچه شود يا براى خودش ضرر داشته باشد، روزه بر او واجب نيست و در صورت اول بايد براى هر روز، يك مد طعام (تقريبا 750 گرم گندم يا نان يا برنج يا مانند آن) به فقير بدهد و در فرض دوم، اين امر احتياط واجب است و در هر حال، روزهها را بايد قضا كند.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 12 خرداد 1396 ] [ ] [ داستانی ]
‼️بسم تعالی‼️
ﺍﻣﺎﻡ ﺧﺎﻣﻨﻪ ﺍﯼ:
ﺑﻪ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺑﺪﺑﯿﻨﻢ .
ﺣﺴﻦ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﺑﻪ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺧﻮﺷﺒﯿﻨﻢ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﻋﻠﻮﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﮐﺠﺎﯼ ﻋﻠﻮﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻬﯽ ﺍﺯ ﻣﻨﮑﺮ ﮐﺮﺩ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﻣﺮﺩﻡ ﻧﯿﺎﺯﺑﻪ ﺍﺭﺷﺎﺩﻧﺪﺍﺭﻧﺪ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﻧﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻧﺎﺻﺤﯿﺢ ﺩﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﻟﺠﻦ ﻣﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﻭ ﻣﻤﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ،ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻣﯿﻔﻬﻤﻨﺪ
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﮔﺎﻫﻰ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮐﺴﺎﻧﻰ ﺩﺭﮔﻮﺷﻪﻭﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ، ﺁﻗﺎ،ﻣﮕﺮ ﻣﺎ ﻣﻮﻇّﻔﯿﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﻢ؟
ﺧﺐ ﺑﻠﻪ؛
ﻓﺮﻕ ﺣﺎﮐﻢﺍﺳﻼﻣﻰ ﺑﺎ ﺣﮑّﺎﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻭﻇﯿﻔﻪﻯ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍﻩ ﺑﻬﺸﺖ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﻨﺪ،ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭ ﺷﻼﻕ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺩ
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎ ﻳﻚ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﻣﺤﺘﻮﺍ ﻭﻣﻀﻤﻮﻥ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎﻱ ﻣﺎ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ،ﻫﻴﭻ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﺍﻱ ﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻮﺍﺟﻬﻪ ﻭ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﻜﻨﺪ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﻲ:
ﺩﻭﺭﺍﻥ ﭘﻴﺎﻣﻬﺎﻱ ﻳﻜﻄﺮﻓﻪ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ، ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﭘﻴﺎﻡ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﻫﺎﻱ ﻳﻜﻄﺮﻓﻪ، ﻣﻨﺒﺮﻫﺎﻱ ﻳﻜﻄﺮﻓﻪ ﻭ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﮐﺴﺎﻧﯿﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺌﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺎﺯﺵ، ﺗﺴﻠﯿﻢ ﻭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺯﻭﺭﮔﻮﯾﺎﻥ،ﻧﻈﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻨﮓ ﻃﻠﺒﯽ ﻣﺘﻬﻢ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ /
ﻧﻈﺎﻡ ﺍﺳﻼﻣﯽ،ﻧﻈﺎﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ،ﻧﻈﺎﻡ ﺷﺮﻑ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺗﮑﺮﯾﻢ ﺑﺸﺮ ﺍﺳﺖ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﻨﺠﻪ ﺑﮑﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﺍﯾﻤﺎ ﺳﺮ ﺟﻨﮓ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ / ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺣﯿﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎ ﻭ ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﺳﺖ
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻟﻔﻆ " ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﺴﺘﮑﺒﺮ ﻭ ﺯﻭﺭﮔﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ /
ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺨﺎﻟﻔﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ( 5+1 ) ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﯿﻢ
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
ادامه مطلب ...
[ دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 ] [ ] [ داستانی ]
نویسنده: مهدی فضائلی
اشاره:
مهدی فضائلی، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی با عنوان «آزمون احمدی نژاد تمام نشده است» نوشت: (این یادداشت را چند روز پیش برای انتشار آماده کرده بودم ولی به دلایلی در انتشار آن تأمل شد. باتوجه به ثبت نام امروز وی برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، بدون تغییر و صرفاً برای اطلاع!)
نخست؛ در تفسیر آیات مربوط به «اصحاب سبت» آمده است که، وقتی قومی از بنیاسرائیل توسط حضرت داوود علیه السلام از شکار ماهیان در روز شنبه نهی شدند، به حیلهای توسل جستند و آن اینکه در ساحل دریا گودالهایی کندند و راهی را از دریا به این گودالها تعبیه نمودند تا در روزهای شنبه، ماهیان همراه با مد یا امواج آب به این گودالها بیفتند. سپس روزهای بعد سراغ این گودالها میرفتند و ماهیان را صید میکردند.
بدین ترتیب آنان ظاهراً در روز شنبه ماهیان را صید نمیکردند لذا به خیال خودشان هم حکم خداوند را اجرا کرده بودند و هم به ماهیها رسیده بودند!
خداوند در آیه 163 سوره اعراف، این عمل بنیاسرائیل را «فسق» نامیده است!
بر اساس آیات قرآن، افراد اهل این خدعه و حتی کسانی که عمل آنها را انجام نمیدادند اما نهی از این عمل هم نمیکردند، هر دو دچار عذاب الهی شدند و تنها کسانی نجات یافتند که علاوه بر ترک واقعی صید ماهیان در روز شنبه،اهل این فریبکاری را از این عمل نهی میکردند.
دوم؛ در اصول فقه بحثی در موضوع قیاس مطرح است که آن را «قیاس منصوص العله» نامیدهاند.
قیاس منصوص العله آن است که حکمی از راه نص معتبر در اختیار باشد و در آن نص، علت حکم نیز به صراحت یا به اشاره بیان شده باشد. در چنین حالتی مجتهد میتواند با تشکیل قیاس منصوص العله، حکم آن اصل را به فرع دیگری که همان حالت را دارد تسری دهد.
مثال مشهوری که برای این قیاس ذکر میکنند، حرمت شرب خمر است که مسکر بودن ذکر شده لذا این حکم به مسکرات دیگر نیز تسری داده میشود.
سوم؛ رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مهرماه سال 95 پس از بگومگوهایی که بر سر ورود دکتر احمدینژاد به صحنه رقابتهای انتخاباتی مطرح شد، در ابتدای درس خارج خود چنین گفتند:
«...یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظهی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمیدانیم ما که شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یکچیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که میبیند و میفهمد و فکر میکند که به نفع برادر مؤمناش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدمها هم، بهخصوص آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند، بیشتر و بهتر از دیگران میشناسیم. باملاحظهی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه میکند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دوقطبی در کشور ایجاد میشود. دوقطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمیدانم شما وارد بشوید.»
در این اظهارات رهبر انقلاب اسلامی که من نامش را «نهی صریح» اما محترمانه آقای احمدینژاد از ورود به انتخابات میگذارم، اگرچه میتوان اشاره به دلایل مختلف را استخراج کرد اما یک دلیل روشنتر از بقیه است و آنهم اینکه «...شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دوقطبی در کشور ایجاد میشود. دوقطبی در کشور مضرّ است.»
نظر رهبر معظم انقلاب، دقیق و ناشی از اشراف کامل ایشان به اوضاع کشور از سویی و ویژگیهای مخاطب از سوی دیگر بود؛ نظری که عدهای ناشیانه تلاش میکنند آن را مشمول اقتضائات زمانی کنند!
از باب تعلیق به محال میشود گفت، اگر ویژگیها و خصائص اخلاقی و رفتاری آقای احمدینژاد تغییر کرد «شاید» نظر رهبر حکیم انقلاب اسلامی همتغییر کند!
بههرحال، ورود مجدد (و باواسطه) آقای احمدینژاد به صحنه رقابتهای انتخاباتی اگر به نشاط بیشتر انتخابات و آگاهانهتر شدن انتخاب مردم بینجامد، نکته مثبتی خواهد بود اما اگر همان دوقطبی مذموم را ولو باواسطه فرد دیگر به وجود آورد و یا زمینهسازی برای تحرکات مشکوک دیگر باشد، قطعاً خلاف نظر مقام معظم رهبری است.
واقعیت این است که صرفنظر از فرد معرفیشده برخی اظهارات آقای احمدینژاد نمیگذارد انسان خوشبینانه صحنه را تحلیل کند!
آقای احمدینژاد که در دور اول ریاست جمهوریاش در گفتوگو با نویسنده مدعی بود سینهاش را سپر کرده تا جلوی اصابت تیرهای نشانه رفته به سمت رهبری را بگیرد باید مراقب باشد تا دوباره خود تیری به سمت رهبری نشود!
آقای احمدینژاد همچنین متوجه این حقیقت باشد که نهتنها تحرکات هفتههای اخیرش با نداشتن برنامه برای رقابتهای انتخاباتی سال جاری همخوانی ندارد بلکه آزمون ولایت مداریاش با نامه شش مهر 95 به رهبر معظم انقلاب و گفتن اینکه «...در عمل به منویات رهبر بزرگوار انقلاب، برنامهای برای حضور در عرصه رقابتهای انتخاباتی سال آینده ندارم...» تمام نشده است.
احمدینژاد که در پایاننامهاش، خود را سرباز انقلاب خوانده است در این آزمون نشان خواهد داد در کدام جبهه ایستاده است!
منبع: فارس
[ پنجشنبه 24 فروردین 1396 ] [ ] [ داستانی ]
پیامهای نوروزی رهبر و رئیس جمهور ایران حاکی از تفاوتی آشکار در ارزیابی سال گذشته خورشیدی و اولویتهای پیش روی جمهوری اسلامی ایران است.
تصویری که آیتالله علی خامنهای و حسن روحانی از تلخیها و شیرینیهای سال گذشته ارائه کردهاند به کلی با هم متفاوت است.
حسن روحانی در پیام خود به افزایش تولید کشاورزی، صنعتی و خودکفایی در تولید گندم، رشد ۸ درصدی اقتصاد بعد از ۱۱ سال، رشد تولید و صادرات نفت و گاز اشاره کرده است و گفته: "آنچه در سال گذشته در مهار تورم، در رشد اقتصادی و اشتغال به دست آوردیم، در ۲۵ سال گذشته بینظیر بود."
در حالی که آقای روحانی گزارشی از عملکرد اقتصادی دولتش ارائه کرده و دستاوردهای اقتصادی مورد نظرش را در کنار تحولات دیگر زمینهساز "نشاط مردم" دانسته است، آقای خامنهای گفته است اقدامهای مسئولان در زمینه اقتصادی با انتظارات "فاصله زیادی" داشته است.
رهبر ایران معتقد است "تلخیها و سختیها عمدتا مربوط به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است" و شادیهای سالی که گذشت به "عزت ملی، امنیت ملی، همت جوانانه در میان ملت ایران و حرکات مومنانه فراگیر" مربوط میشود.
آقای خامنهای در پیامش جایگاه بالایی به امنیت ایران داده و گفته است در حالی که "منطقه دچار ناامنی است، ملت ایران بحمدالله در طول سال یک امنیت پایدار را تجربه کرد." در مقابل این تاکید آیتالله خامنهای بر تامین امنیت، حسن روحانی گفته است که ضمن تامین امنیت "نباید فضا امنیتی باشد. ما در همه عرصههای فرهنگی و اجتماعی به دنبال این هستیم که فضای امنیتی را کنار بگذاریم."
رهبر ایران راهپیماییهای ۲۲ بهمن، روز قدس، حضور در مراسم مذهبی، عزاداریهای محرم و سفر چند صدهزار نفر ایرانی به کربلا برای مراسم اربعین را جزء "نقاط مثبت و شادیآفرین" ذکر کرده است؛ مسائلی که در پیام نوروزی حسن روحانی غایب هستند.
حسن روحانی آتشسوزی پلاسکو، حادثه قطار سمنان و مرگ اکبر هاشمی رفسنجانی را از "تلخکامیهای" سال ۱۳۹۵ دانسته و خطاب به مردم ایران گفته که "با حضور حماسیتان در تشییع جنازهها توانستید غمها را بزدایید". این حوادث و تشییعجنازههای پس از آن در پیام رهبر ایران جایی ندارند.
آقای روحانی در پیام خود جایگاهی محوری به اجرای توافق هستهای و نتایج مثبت آن برای ایران داده، اما آیتالله خامنهای هیچ کجای پیامش مستقیما به توافق هستهای و نتایج آن نپرداخته است.
مساله کانونی دیگر در پیام حسن روحانی انتخابات ۱۳۹۶ است. او گفته است که "پیام نوروز برای ما، پیام زدودن کینهها است". اشاره به رفع "کینه" در کنار اشاره به انتخابات میتواند یادآور درخواست محمد خاتمی برای "آشتی ملی" باشد، درخواستی که آیتالله خامنهای بتندی آن را رد کرد.
فارغ از اینکه میشود "زدودن کینه در سال انتخابات" را به دعوت تلاش برای تغییر فضای سیاسی ایران پس از انتخابات و اعتراضات ۱۳۸۸ تعبیر کرد یا نه، تفاوت مهم دیگر پیامهای نوروزی حسن روحانی و آیتالله علی خامنهای در انتخابات ۱۳۹۶ است.
حسن روحانی در آغاز و پایان پیامش به انتخابات پیش رو پرداخته و خواهان "مشارکت حداکثری، رقابت سالم و انتخابات قانونی" شده است، اما انتخابات ۱۳۹۶، با همه اهمیتی که میتواند در شکل دادن به سیاست ایران داشته باشد، به کلی در پیام نوروزی رهبر ایران غایب است.
آیتالله علی خامنهای از سال ۱۳۷۶ به این سو، هر سالی که انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشده، در پیام نوروزی اشارهای هم به انتخابات کرده است، البته به جز سال ۱۳۸۸.
[ سه شنبه 01 فروردین 1396 ] [ ] [ داستانی ]
رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم:
گناهکار هم فقط بدحجاب نیست که بعضی فقط به مسألهی بدحجابی چسبیدهاند. این، یکی از گناهان است و از خیلی از گناهان کوچکتر است. خلافهای فراوانی از طرف آدمهای لاابالی در جامعه وجود دارد: خلافهای سیاسی، خلافهای اقتصادی، خلاف در کسب و کار، خلاف در کار اداری، خلافهای فرهنگی. اینها همه خلاف است. کسی غیبت میکند، کسی دروغ میگوید، کسی توطئه میکند، کسی مسخره میکند، کسی کمکاری میکند، کسی ناراضی تراشی میکند، کسی مال مردم را میدزدد، کسی آبروی مردم را بر باد میدهد. اینها همه منکر است. در مقابل این منکرات، عامل باز دارنده، نهی است؛ نهی از منکر. بگویید: «آقا، نکن.» این تکرار «نکن»، برای طرف مقابل، شکننده است. این نکتهی اول؛ که نهی از منکر، اراده و تصمیم و قدرت و شجاعت لازم دارد، که بحمداللَّه، در قشرهای مردم ما و در زن و مرد ما وجود دارد. باید آن را به کار بگیرید. منتظر نباشید که دستگاهها بیایند و کاری بکنند.
farsi.khamenei.ir/sp
#گناه #بدحجاب #تخلف #اقتصاد #تظاهرات #اجتماع #اعتراضی #گرانی #اختلاس #حقوق #نجومی #نهی_از_منکر #تصمیم #شجاعت #رهبر #انقلاب #امام #خامنه_ای #سیدعلی #دزدی #آبرو #منتظر #نباشید #خلاف #اشتباه
[ یکشنبه 22 اسفند 1395 ] [ ] [ داستانی ]
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در مراسم بیست و هفتمین سالگرد امام خمینی رحمهالله فرمودند: «انقلاب مال همه است، انقلاب یک شط جاری است... و همه میتوانند انقلابی باشند... همه انقلابی باشند تا بتوانیم این راه ]دستیابی به اهداف انقلاب[ را با موفقیت پیش برویم.» در جدول زیر این پنج شاخص به اختصار مرور شده است:
۱.پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب: بنده در سال گذشته در همین جلسه راجع به مبانی امام صحبت کردم. مبانی اساسی ما آنهاست ... اگر این پایبندی وجود داشت، حرکت، حرکت مستمر و مستقیم خواهد بود. در تندباد حوادث این حرکت تغییر پیدا نمیکند... نقطهی مقابل این پایبندی عملگرایی افراطی است. یعنی هر روزی به یک طرف رفتن، هر حادثهای انسان را به یک طرف کشاندن.
۲.هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها :بعضی سعی میکنند جامعه و جوانهای ما را دچار ناامیدی کنند. بگویند آقا فایده ندارد! نمیشود! نمیرسیم! ... شاخص دوم این است که هرگز منصرف نشویم از رسیدن به آن اهداف بلند و آرمانهای بلند. تسلیم نشویم در مقابل فشارها.
۳.پایبندی به استقلال کشور:استقلال سیاسی معنایش این است که ما در زمینهی سیاسی فریب [دشمن را] نخوریم... استقلال فرهنگی که از همه مهمتر است در این است که سبک زندگی را سبک زندگی اسلامی ایرانی انتخاب بکنیم... استقلال اقتصادی هضم نشدن در هاضمهی اقتصاد جامعه جهانی است.
۴.حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمنو عدم تبعیت از آن: باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید، از تبعیت دشمن سر باز زد؛ این شاخص چهارم، این عدم تبعیت را قرآن، جهاد کبیر نام نهاده است.
۵.تقوای دینی و سیاسی:اینکه ما عرض کردیم که باید به آرمانها پابند بود، اسلام اینها را از ما خواسته است. یک تکلیف دی.نی است و رعایت آن تقوای دینی است. تقوای سیاسی هم همراه همین است؛ تقوای سیاسی یعنی انسان از لغزشگاههایی که دشمن میتواند از آن استفاده بکند پرهیز بکند
[ چهارشنبه 20 بهمن 1395 ] [ ] [ داستانی ]
🏵🏵🏵
مردم ما
ولى الله اعظم را
با نام و خصوصیات میشناسند، ازلحاظ عاطفى وفکرى
با او ارتباط برقرار مى کنند،
به او مى گویند،
به او شکوه مى برند،
از او مى خواهند...
اگر
این نقطه امید
درزندگى جمعیتى نباشد،
چاره اى ندارد
جز اینکه به آینده بشریت بدبین باشد...
لذاست که مى بینید
نسل جوان
در کشورهاى غربى،
به سوى پوچى کشانده مى شوند.
مقام معظم رهبری
[ جمعه 24 دی 1395 ] [ ] [ داستانی ]
دانلود کتاب همسرداری
این کتاب داری عناوینی :سیاست های همسرداری، سیاست های زنانه، سیاست های مردانه،ازدواج، احادیث و سخنان و .. میباشد که قابلیت اشتراک گذاری هم دارد.بهتر است خودتون از لینک زیر دانلود کنید و استفاده و راهکارهای آن راعملی کنید
http://s8.picofile.com/file/8275712126/hamsardari.apk.html
طریقه دانلود:
دریافت لینک دانلود را میزنیدو سپس دانلود فایل را بزنید.اگر با گوشی دانلود میکنید اگر پیام آسیب زدن به گوشی براتون آمد بی اعتنا باشید و دانلود رو بزنید کتاب هیچ مشکلی ندارد.
[ یکشنبه 07 آذر 1395 ] [ ] [ داستانی ]
رهبر انقلاب: شما مردها هر فضیلتی را که میتوانید در میدان مجاهدات به دست بیاورید، نصفش مال این خانمی است که با شما شریک زندگی است

[ شنبه 15 آبان 1395 ] [ ] [ داستانی ]
*** سخنان جالب آیت الله مرتضی تهرانی(معروف به آقا مرتضی تهرانی) حفظه الله در مورد مقام معظم رهبری أدامَ الله ظِلَّه :
*چند شب پیش آثار حرکت در تهذیب نفس و تشدید اخلاص را وقتی ایشان داشت نماز می خواند، در ایشان دیدم.
می پرسید چگونه دیدی ؟ با همین چشم؟
می گویم خیر، با آن چشمِ دیگری که خدا به من عطا کرده است و یقین دارم.
* این جمله ی سر بسته ای است که به نظر من خیلی عمق دارد، و خدا به این بزرگوار این نعمت(شناخت دشمن) را عطا کرده است... خدا این شناخت را به ایشان عطا کرده و دارد جلوی پای خودش و جلوی پای ملّت، چاه ها و چاله ها را می بیند.
* آنچه این ملت را پیش برده اعتقاد و ایمانش بوده است به اضافه رهبر شایسته الهی. بدون رهبر نمیشود. امکان ندارد.
* یک کشور ۱۰۰ سال هم دائماً کشته بدهد، بیرهبر موفق نمیشود. در تاریخ دیدهایم. الجزایر ۵۲ سال کشته داد. رئیسجمهور روی کار آمد، حداکثر چهار سال توانست رئیسجمهور مستقل داشته باشد. بعد از آن تمام شد. چرا؟ چون رهبر نداشت. این باور قطعی من است.
* ما الآن زیر آسمان نداریم انسانی را که مثل آقا، در مسائل سیاسی به صورت ریز، این مطالعات و این تصدیقی، أعم از اثباتی و نفی را داشته باشد.
این مقدار توفیق را که خدای متعال به ایشان داده به خاطر این است که شایستگی اش را داشته است. هر کسی که دلش بخواهد که به این نمیرسد.

[ یکشنبه 09 آبان 1395 ] [ ] [ داستانی ]

امام خامنه ای - ۱۳۹۵/۱/۱"این ده نقطهی کار که اگرچنانچه اقدام و عمل بخواهد انجام بگیرد برای اقتصاد مقاومتی، این ده کار میتواند انجام بگیرد. این میشود جریان انقلاب، این میشود حرکت انقلابی در کشور، این میشود اقتصاد مقاومتیای که کشور را نجات خواهد داد. اگر این کارها را بکنیم، ما میتوانیم در مقابل آمریکا بِایستیم و تحریم های او در ما اثر نکند. ما احتیاج نداریم از ارزشهای خودمان، از خطوط قرمز خودمان، از اصول خودمان صرفِنظر کنیم تا آمریکا نتواند ما را تحریم بکند؛ ما با دنبال کردنِ همین سیاست اقتصاد مقاومتی، بهمعنای عملی مسئله و اقدام عملی موضوع، میتوانیم کشور را مصونیتسازی کنیم؛ میتوانیم مصونیت بدهیم کشور را تا دیگر در مقابل تحریم به خودمان نلرزیم که ما را تحریم خواهند کرد. "
ادامه مطلب ...
[ چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395 ] [ ] [ داستانی ]

ادامه مطلب ...
[ چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395 ] [ ] [ داستانی ]

امام خامنه ای - ۱۳۷۶/۶/۲۱: "ما به کسانی که اهل کار فرهنگی اند، دائم میگوییم، به بعضی تکرار میکنیم، به بعضی التماس میکنیم، بعضی را در اینجا جمع میکنیم و به بعضی پیغام میدهیم که «آقا! کار فرهنگی بکنید.»؛ جواب کار فرهنگیِ باطل، کار فرهنگی حقّ است. "دشمن میخواهد باورها را تغییر بدهد؛ باور به اسلام را، باور به کارآمدی نظام اسلامی را، باور به کارآمدی را، باور به امکان تداوم نظام اسلامی را. برخلاف بدیهیّات هم دشمن کار میکند و تبلیغات میکند؛ گاهی علیه یک چیز واضح هم اقدام میکنند و کأنّه با خدعه و با فریب و با چشمبندی میخواهند ثابت کنند. دشمن دارد روی باورهای جوانهای ما اثر میگذارد: «آقا چه فایده دارد، نمیشود، فایدهای ندارد». اینها آن میدانهایی است که جنگ روانی دشمن در این میدانها است"مقام معظم رهبری - ۱۳۹۵/۱/۱۱
ادامه مطلب ...
[ پنجشنبه 09 اردیبهشت 1395 ] [ ] [ داستانی ]
نفوذ، کلید واژه ای مهم نه در حاشیه که در متن مذاکرات ایران و 5+1 بود که خبر از اهداف اصلی طرف مقابل می داد. کنش و اقدامات بعدی آمریکایی ها نیز به خوبی خبر از این موضوع می دهد.
ادامه مطلب ...
[ پنجشنبه 09 اردیبهشت 1395 ] [ ] [ داستانی ]
- تصمیمات ایران در مذاکرات هسته ای بازگشت ناپذیر نیست
یک نکته دیگر؛ آمریکایی ها تکرار می کنند که ایران بایستی در تصمیم هایی که می گیرد و چیزهایی که قبول می کند، بازگشت ناپذیری ای وجود داشته باشد؛ این را ما قبول نداریم. اگرچنان چه طرف مقابل می تواند به هر بهانه ای باز هم تحریم ها را علیه ملت ایران برقرار کند، هیچ وجهی ندارد که هیات مذاکره کننده ما بپذیرد و کاری انجام بدهد که این کار برگشت ناپذیر است؛ به هیچ وجه، این یک صنعت مردمی است، یک صنعت بومی است، متعلق به مردم است، دانش آن و فناوری آن مال مردم است، باید پیش برود؛ این پیشرفت جزء ذات هر صنعت و فناوری است. آن ها بحث بمب اتم را پیش می کشند، خب خودشان هم می دانند که ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم اما این را یک بهانه ای قرار داده اند برای فشار آوردن بر ملت ایران.
ما در این مذاکرات به همه تعهدات بین المللی پایبند بودیم، ما در این مذاکرات به تعهدات اخلاق سیاسی-اسلامی پایبند بودیم، ما نقض عهد نکردیم، ما دو جور حرف نزدیم، ما تلون به خرج ندادیم؛ نقطه مقابل و طرف مقابل ما آمریکایی ها هستند، عهدشکنی کردند، تلون در آرا نشان دادند، تقلب نشان دادند، رفتار آن ها یک رفتاری است که برای ملت ما مایه عبرت است؛ آن کسانی هم که در درون مجموعه روشنفکری کشور هنوز ملتفت نبودند که طرف مقابلشان – آمریکا – کیست، خوب است نگاه کنند به این مذاکرات و بفهمند با چه کسی مواجهند و آمریکا امروز در دنیا چه دارد انجام می دهد.
[ دوشنبه 09 فروردین 1395 ] [ ] [ داستانی ]
- رفع تحریم ها جزو موضوعات مذاکرات است؛ نه نتیجه مذاکرات
نکته سوم؛ این که آمریکایی ها تکرار می کنند که «ما قرارداد با ایران می بندیم، بعد نگاه می کنیم ببینیم اگر به قرارداد عمل کردند تحریم ها را برمی داریم» این حرف، حرف غلط و غیر قابل قبولی است؛ این را ما قبول نداریم. رفع تحریم ها جزو موضوعات مذاکره است، نه نتیجه مذاکرات؛ آن کسانی که دست اندرکار هستند، فرق این دو را به خوبی می فهمند. این یک خدعه آمریکایی است که می گویند قرارداد می بندیم، نگاه می کنیم به رفتارها، بعد تحریم ها را برمی داریم! این جوری نیست؛ همین طور که مسوولین ما صریحا گفته اند و رییس جمهور محترم صریحا گفت، رفع تحریم ها باید بدون هیچ فاصله ای در هنگام رسیدن به توافق انجام بگیرد، یعنی رفع تحریم جزء توافق است نه چیزی مترتب بر توافق.
[ دوشنبه 09 فروردین 1395 ] [ ] [ داستانی ]
- مذاکره با آمریکا صرفا در قضیه هسته ای است و لا غیر
در مورد مسایل هسته ای این است که این مذاکراتی که امروز در جریان است که با دولت های اروپایی و با آمریکا مذاکره می کنند، مذاکره با آمریکا صرفا در قضیه هسته ای است و لاغیر، این را همه بدانند. ما درباره مسایل منطقه ای با آمریکا مذاکره ای نمی کنیم؛ هدف های آمریکا در مسایل منطقه ای، درست نقطه مقابل هدف های ما است. ما در منطقه امنیت و آرامش می خواهیم، تسلط ملت ها را می خواهیم؛ سیاست آمریکا در منطقه ایجاد ناامنی است. شما به مصر نگاه کنید، به لیبی نگاه کنید، به سوریه نگاه کنید! دستگاه های استکباری و در راس آن ها آمریکا، درمقابل بیداری اسلامی ای که به وسیله ملت ها به وجود آمد، یک ضد حمله را شروع کردند که هنوز ادامه دارد و ملت ها را در منطقه دارد به تدریج بدبخت می کند؛ هدف آن ها این است؛ این درست نقطه مقابل هدف های ما است. ما نه در مسایل منطقه ای، نه در مسایل داخلی و نه در مساله تسلیحات، با آمریکا مطلقا صحبت و مذاکره ای نداریم؛ مذاکره، صرفا در قضیه هسته ای است و این که ما در موضوع هسته ای با روش دیپلماسی چگونه می توانیم به نتیجه برسیم.
[ دوشنبه 09 فروردین 1395 ] [ ] [ داستانی ]
- آمریکا به مذاکرات هسته ای بسیار احتیاج دارد
اولا در زمینه مسایل هسته ای، دشمنان ما که طرف مقابل ملت ایران قرار دارند – که عمده هم آمریکا است – این ها دارند با تدبیر و سیاست گذاری حرکت می کنند. این را ما کاملا توجه داریم، می فهمند که دارند چه کار می کنند؛ آن ها به این مذاکرات احتیاج دارند، آمریکا به مذاکرات هسته ای بسیار احتیاج دارد. این اختلافاتی هم که می بینید در بین آمریکایی ها هست، سناتورهای آمریکا یک جور، دولت آمریکا یک جور، این معنایش این نیست که این ها به این مذاکرات نیازمند نیستند؛ نه، آن جناح مقابل دولت، مایل است امتیازی را که در این مذاکرات وجود دارد، به نام حریفش که حزب دموکرات است ثبت نشود؛ دنبال این هستند. به این مذاکرات احتیاج دارند و این مذاکرات را برای خودشان لازم می دانند اما ابراز استغنا می کنند.
در همین پیام نوروزی رییس جمهور آمریکا متاسفانه حرف های غیر صادقانه ای وجود داشت. بااین که نسبت به ملت ایران علی الظاهر اظهار دوستی می کنند اما انسان کاملا و به روشنی درمی یابد که این اظهارات صادقانه نیست. یکی از حرف ها این بود که در ایران کسانی هستند که با حل دیپلماتیک مساله هسته ای موافقت ندارند؛ این را او می گوید. می گوید در ایران کسانی هستند که نمی خواهند مساله هسته ای با مذاکرات دیپلماسی حل وفصل بشود؛ این دروغ است؛ در ایران هیچ کس نیست که نخواهد مساله هسته ای حل بشود و با مذاکرات حل بشود. آن چه ملت ایران نمی خواهند عبارت است از قبول تحمیل ها و زورگویی های آمریکا؛ این را نمی خواهد. آن چه ملت ایران در مقابل آن مقاومت می کند قبول زورگویی های طرف مقابل است. طرف مقابل می گوید بیایید مذاکره کنیم و شما حرف های ما را موبه مو قبول کنید؛ این را می گوید. ملت ایران در مقابل این ایستاده است و یقینا نه مسوولین ما، نه هیات مذاکره کننده و پشت سر آن ها ملت ایران، مطلقا این را قبول نخواهد کرد.
[ دوشنبه 09 فروردین 1395 ] [ ] [ داستانی ]
امام خامنه ای ( مدظله )
ما با بیکاری خانم ها مخالفیم!
معیشت خانه با مرد است
قرآن میفرماید: «الرجال قوامونَ علی النّساءِ» یعنی سرپرستی امور خانواده به عهده مرد است. مرد باید برود کار کند. معیشت خانواده به عهده اوست. زن هر چه ثروت دارد مال خودش است. اما معیشت خانواده بر دوش او نیست.
28/6/1379
ادامه مطلب ...
[ پنجشنبه 19 آذر 1394 ] [ ] [ داستانی ]
متن دومین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان کشورهای غربی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
به عموم جوانان در کشورهای غربی
حوادث تلخی که تروریسم کور در فرانسه رقم زد، بار دیگر مرا به گفتگو با شما جوانان برانگیخت. برای من تأسف باراست که چنین رویدادی بستر سخن را بسازد، اما واقعیت این است که اگر مسائل دردناک زمینه ای برای چاره اندیشی و محملی برای هم فکری فراهم نکند، خسارت دوچندان خواهد شد. رنج هر انسانی درهرنقطه از جهان به خودی خود برای هم نوعان اندوه باراست.
ادامه مطلب ...
[ یکشنبه 08 آذر 1394 ] [ ] [ داستانی ]
به جا آوردن شکر نعمت نخبگی، تافته ی جدابافته نبودن، ماندن و ساختن کشور به جای رفتن به کشورهای خارجی و مرعوب نشدن در برابر غرب، چهار توصیه پدرانه مقام معظم رهبری در دیدار اخیر ایشان با جمعی از دانشجویان، نخبگان و استعدادهای برتر بود.
ادامه مطلب ...
[ دوشنبه 27 مهر 1394 ] [ ] [ داستانی ]
مقام معظم رهبری:
...اينى كه يكى از جوانهاى عزيز گفتند: «فعاليتها بايد بر اساس نيازهاى آينده باشد، اين آينده را ترسيم كنيد، اين نيازها را تصوير كنيد»؛ يا در همين زمينه جوان عزيز ديگرى گفتند: «جهت حركتمان را خودمان معين كنيم؛ نه اينكه جهت حركتى را كه ديگران - غربىها- ترسيم كردهاند، ما تكميلكنندهى پازلهاى زندگى آيندهى آنها باشيم؛ ببينيم چه نياز داريم، آن را تأمين بكنيم»، اين حرفها حرفهاى بسيار بزرگى است؛ حرفهاى بسيار مهمى است. اينها همان چيزهائى است كه هر انسان آگاهِ متفكرِ دلسوزِ متعهدى وقتى به نگاه كلان به حركت علمى كشور نگاه مىكند، اين چيزها را درك مىكند؛ منتها درك او كافى نيست؛ اگرچه لازم است؛ بر اساس آن برنامهريزى كردن، مهم است.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
امام خمینی رحمةالله علیه: ... اگر بگویند که احوال شما چطور است؟ وقتی قوای ظاهری شما خوب باشد و قوی باشد میگویید: "الحمدلله بسیار خوب است"؛ برای این که به فکر این نیفتادیم ببینیم که «من» عبارت از این قوای ظاهری نیست.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
اگر در گذشته جهان اهل تسنن را علیه شیعه تحریک کرده و میشوارانیدند، امروزه شاهدیم که جریانهایی را در داخل جهان تشیع راه میاندازند و با توسل به تجهیزات ارتباطی و به ویژه در فضای مجازی، تلاش گستردهای برای تحریک متعصابه، کور و جاهلانه دارند.
مقام معظم رهبری مکرر به این توطئههای "انگلیسی" متذکر شدهاند و امروزه جای دارد آن رهنمودها، مجدد مورد بازخوانی و توجه قلبی و عملی بیشتر مسلمانان شیعه و سنّی قرار گیرد، تا هم از صراط مستقیم خارج نشوند و هم دوست و دشمن را بهتر بشناسند.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
مقام معظم رهبری:
اگر آن روز امت اسلامی، نصب پیغمبر را درست و با معنای حقیقیِ خودش درک میکردند و تحویل میگرفتند و دنبال علیبنابیطالب (علیهالسّلام) راه میافتادند و این تربیت نبوی استمرار پیدا میکرد .
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
(بخشی از بیانات در دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى)
... دین حدّاقلّی و اکتفای به حدّاقلها، از نظر اسلام قابل قبول نیست؛ ما در معارف خودمان چیزی بهعنوان دین حدّاقلّی نداریم، بلکه در قرآن کریم در موارد متعدّدی اکتفای به بعضی از تعالیم دینی دونِ بعضی، مذمّت شده است؛ «اَلَّذینَ جَعَلُوا القُرءانَ عِضین» (1) یا آیهی شریفهی «وَ یَقولونَ نُؤمِنُ بِبَعضٍ وَ نَکفُرُ بِبَعض» (2) که مربوط به منافقین است، اشارهی به همین است.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
- هنوز اتّفاقی نیفتاده است
بعضیها سؤال کردند و میکنند که چرا فلانی دربارهی مسئلهی هستهای موضع نگرفتهاست؟ جواب این است که جایی برای موضعگیری وجود نداشتهاست.
مسئولین ما، مسئولین هستهای، مباشرین کار به ما دارند میگویند هنوز کاری انجام نگرفته، هیچ چیز الزامآوری بین دو طرف نگذشته است؛ چه موضعگیریای؟ اگر از من بپرسند شما موافقید یا مخالف، میگویم نه موافقم، نه مخالف؛ چون هنوز اتّفاقی نیفتاده است؛ هنوز کاری نشده. همهی مشکل بر سر آن جزئیّاتی است که بنا است بنشینند و یکایکِ آنها را بحث کنند؛ این را خود مسئولین هم گفتهاند؛ هم به ما گفتهاند، هم در مصاحبههایشان به مردم این را گفتهاند؛ همهی مشکل بعد از این است. ممکن است طرف مقابل که یک طرفِ لجوج، بدعهد، بدمعامله، اهل دبّه در آوردن، اهل چکوچانه کردن، اهل از پشت خنجر زدن و اهل اینجور کارها و سیاهکاریها است، سرِ جزئیّات بخواهد کشور ما را، ملّت ما را، مذاکرهکنندگان مارا در یک دایرهای محصور کند؛ ما هنوز هیچ چیز در اختیار نداریم، هیچ الزامی بهوجود نیامده است.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان، نکات بسیار عمیق، تربیت کننده و سرنوشتسازی را مورد توجه و بحث قرار دادند که از جمله آنها، واژهی «اسلام رحمانی» میباشد که اخیراً از سوی برخی زیاد گفته شده و به کلید واژهای جهت تبلیغات در جهت دهی اذهان عمومی و شناختشان از اسلام مبدل گردیده است. مقام معظم رهبری، پس از توصیهی بصیرت و عمقنگری به دانشجویان، جوانان و همگان، به تفسیر و تحلیل این واژه پرداختند.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
… من به سهم خودم هیچ نگرانی ندارم راجع به انقلاب. انقلاب راه خودش را پیدا کرده و به پیش می رود و بستگی به وجود هیچ کس هم ندارد. این انقلاب انشاء اللَّه محفوظ میماند و آسیبی از خارج به او نخواهد رسید؛ لکن آن چیزی که انسان را یک قدری نگران می کند، دو تا مطلب است که این مربوط به عموم روحانیت است:
یک مطلب این که من خوف این را دارم که در این انقلاب که باید روحانیت تقویت بشود و آنچه که شده است به هدایت آقایان بوده است، مبادا خدای نخواسته به واسطه بعض از اعمالی که از بعض از این روحانیون و معممین صادر میشود، این موجب این بشود که یک وقت یک سستی در روحانیت پیدا بشود. یکی قضیه اینکه از آن زیّ روحانیت و زیّ طلبگی بوده است، اگر ما خارج بشویم، اگر روحانیون از آن زی که مشایخ ما در طول تاریخ داشتهاند و ائمه هدی سلام اللَّه علیهم داشتهاند، ما اگر خارج بشویم خوف این است که یک شکستی به روحانیت بخورد، و شکست به روحانیت شکست به اسلام است.
ادامه مطلب ...
[ جمعه 27 شهریور 1394 ] [ ] [ داستانی ]